Zakelijk glasvezel

Heeft u een bedrijf en wilt u zakelijk glasvezel aanvragen? In dat geval is het goed om de mogelijkheden te onderzoeken met betrekking tot zakelijk glasvezel. Welke providers bieden deze dienst aan? Niet alle providers leveren namelijk aan bedrijven, soms alleen aan particulieren.

XS4ALLLogo

XS4ALL is een provider die zakelijk glasvezel levert. Via XS4ALL kunt u hoge snelheden bereiken middels het glasvezel netwerk. Daarnaast kunt u zenders in HD bekijken als u ook kiest voor televisie via glasvezel.

KPNLogo

Een andere provider die glasvezel levert aan zakelijke klanten is het bekende KPN. KPN heeft zelfs een speciale website opgericht voor de zakelijke markt. Hiervoor kunt u terecht op KPN zakelijk glas.nl. U kunt hier alles lezen over de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om een zakelijke glasvezel verbinding aan te vragen.

Tele2Logo

Ook Tele2 levert glasvezel voor zakelijke klanten. Ideaal voor u als ondernemer, want via glasvezel kunt u enorme snelheden bereiken. Vele malen hoger dan bij ADSL bijvoorbeeld. VDSL kan iets hogere snelheden aan, maar bij 40 of 60 mbit houdt het ook wel op. Glasvezel kan in principe snelheden tot 1 Gb/s aan. Ideaal als u een bedrijf heeft en veel werknemers die gedurende de hele werkdag snel hun werk willen kunnen doen.

Er zijn naast deze drie providers natuurlijk nog een hoop andere glasvezel providers die zakelijk glas aan u kunnen leveren. Kijk op de website van uw favoriete provider om na te gaan of ook zij glasvezel leveren.