www kpn com glasvezel

Ben je op zoek naar snel en betrouwbaar internet? Dan is glasvezel van KPN misschien wel de oplossing voor jou. Met www.kpn.com/glasvezel ben je verzekerd van razendsnel internet, haarscherpe televisie en kristalheldere telefonie. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over glasvezel van KPN.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is een dunne vezel gemaakt van glas die signalen met behulp van licht kan transporteren. Dit zorgt voor een snellere en stabielere internetverbinding dan bijvoorbeeld kabel of DSL. Met glasvezel kun je genieten van downloadsnelheden tot wel 1 Gbps, wat ideaal is voor het streamen van films, gamen en thuiswerken.

Voordelen van glasvezel van KPN

– Supersnel internet: Met glasvezel van KPN kun je genieten van downloadsnelheden tot wel 1 Gbps.
– Betrouwbaarheid: Glasvezel is minder gevoelig voor storingen en biedt een stabiele internetverbinding.
– Haarscherpe televisie: Met interactieve televisie van KPN kun je programma’s opnemen, pauzeren en terugkijken.
– Kristalheldere telefonie: Met glasvezel van KPN kun je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers.

Wat heb je nodig voor glasvezel van KPN?

Om gebruik te kunnen maken van glasvezel van KPN heb je een glasvezelaansluiting nodig in je woning. Daarnaast heb je een glasvezelmodem en een glasvezelrouter nodig om het signaal om te zetten naar internet, televisie en telefonie. Gelukkig regelt KPN alles voor je, van de installatie tot het instellen van je apparatuur.

Welke pakketten biedt KPN aan?

KPN biedt verschillende pakketten aan voor glasvezel, afhankelijk van je wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor een internet-only pakket, maar ook voor een alles-in-1 pakket met internet, televisie en telefonie. Daarnaast kun je bij KPN ook kiezen voor extra’s zoals Spotify Premium, FOX Sports Eredivisie en HBO.

Wat kost glasvezel van KPN?

De kosten voor glasvezel van KPN zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest en eventuele extra’s die je wilt toevoegen. De prijzen beginnen bij €45 per maand voor een internet-only pakket en lopen op tot €75 per maand voor een alles-in-1 pakket met extra’s. Daarnaast betaal je eenmalige kosten voor de installatie en het aansluiten van je glasvezelverbinding.

Conclusie

Met www.kpn.com/glasvezel ben je verzekerd van snel en betrouwbaar internet, haarscherpe televisie en kristalheldere telefonie. KPN biedt verschillende pakketten aan voor glasvezel, afhankelijk van je wensen en behoeften. Ben je op zoek naar een betrouwbare internetprovider met een uitstekende service? Dan is glasvezel van KPN zeker het overwegen waard.