Wat kost glasvezel bij KPN?

Als je op zoek bent naar snel en betrouwbaar internet, dan is glasvezel een goede optie. KPN is een van de grootste aanbieders van glasvezel in Nederland. Maar wat kost glasvezel bij KPN eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op de prijzen en pakketten die KPN aanbiedt voor glasvezel internet.

Prijzen en pakketten

KPN biedt verschillende pakketten aan voor glasvezel internet. De prijzen variëren afhankelijk van de snelheid van het internet en eventuele extra’s zoals televisie en telefonie. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende pakketten die KPN aanbiedt:

Basispakket

  • Snelheid: 50 Mbps
  • Kosten: €45 per maand

Standaardpakket

  • Snelheid: 100 Mbps
  • Kosten: €55 per maand

Premium pakket

  • Snelheid: 500 Mbps
  • Kosten: €65 per maand

Naast de bovenstaande pakketten biedt KPN ook extra’s aan zoals interactieve televisie en bellen. Deze kunnen worden toegevoegd aan je internetabonnement tegen een meerprijs.

Installatiekosten

Naast de maandelijkse kosten voor je glasvezel abonnement, moet je ook rekening houden met eventuele installatiekosten. De installatie van glasvezel kan variëren in prijs, afhankelijk van de situatie bij jou thuis. KPN rekent gemiddeld €50 tot €100 voor de installatie van glasvezel.

Acties en kortingen

KPN biedt regelmatig acties en kortingen aan voor nieuwe klanten. Zo kun je bijvoorbeeld de eerste maanden korting krijgen op je abonnement of een gratis monteur voor de installatie van glasvezel. Houd de website van KPN in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Conclusie

Glasvezel bij KPN is een goede keuze als je op zoek bent naar snel en betrouwbaar internet. De prijzen variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest en eventuele extra’s die je toevoegt. Houd ook rekening met eventuele installatiekosten. Bekijk de website van KPN voor de meest actuele prijzen en aanbiedingen.