Tweak glasvezel

Tweak GlasvezelTweak glasvezel levert de zogenaamde 3 in 1 pakketten, die tegenwoordig als erg prettig ervaren worden. Alle diensten worden namelijk bij één provider ondergebracht, wat erg handig is. Wat kan Tweak voor u betekenen? Wij hebben een aantal voordelen voor u opgezocht en op een rij gezet. Als u meer wilt weten over het aanbod van Tweak en de prijzen van de diensten wilt zien dan kunt u het beste de website van het bedrijf zelf bezoeken, u kunt dan terecht op Tweak.nl.

Internet

Internet tot wel 100Mbit, dat kan Tweak leveren. Daarnaast krijgt u gratis een router in bruikleen. Met deze router kunt u computers zowel bekabeld als draadloos aansluiten. Een ander voordeel is de toegang tot TweakNews. Dit zijn nieuwsgroepen. Het gebruik hiervan is gratis!

Televisie

Standaard maar liefst 55 zenders die u kunt bekijken en daarnaast ontvangt u gratis een decoder in bruikleen.Ook uitzending gemist en de videotheek behoren tot de diensten die bij televisie zitten.

Telefonie

Vanaf 2 cent per minuut kunt u al bellen bij Tweak. Daarnaast heeft u de optie om onpertkt bellen aan te vragen. De kosten hiervoor zijn slechts 5 euro per maand.