Solcon

Solcon logoMisschien heeft u er nog nooit van gehoord, Solcon. Toch bestaat deze provider al geruime tijd. De provider heeft een groot aanbod van diensten, ADSL, VDSL, VOIP en natuurlijk ook glasvezel. De bekende 3-1 pakketten ontbreken uiteraard ook niet. Internet, telefonie en televisie kunt u allemaal onderbrengen bij deze provider Uit Dronten.

Glasvezel in veel plaatsen

Er zijn inmiddels heel veel plaatsen in Nederland waar Solcon glasvezel levert. Als u wilt weten of dit ook in uw eigen woonplaats gebeurd dan raden wij u aan een zogenaamde postcode check uit te voeren via de website van Solcon, www.solcon.nl.

Beste provider 2012

In 2012 was Solcon de beste internet provider van Nederland. Dat is natuurlijk wel een vermelding waard op onze website. Want de beste provider wordt je natuurlijk niet zomaar, daar heeft Solcon flink wat voor moeten doen.

Meerdere datacenters

Solcon heeft in Dronten en Apeldoorn een datacenter staan. Heeft u een eigen server die u wilt plaatsen in het datacenter of kiest u liever voor een VPS? Neem contact op met Solcon en bekijk wat de mogelijkheden hierin zijn.