Overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel

Ben je het zat om constant te moeten wachten op een trage internetverbinding en wil je overstappen naar een snellere en betrouwbaardere provider? Dan is het overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel wellicht de juiste keuze voor jou. In dit artikel zullen we de voordelen van KPN Glasvezel ten opzichte van Ziggo bespreken en je helpen bij het maken van de overstap.

Waarom overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel. Een van de belangrijkste redenen is de snelheid en betrouwbaarheid van het glasvezelnetwerk van KPN. Met glasvezelinternet kun je genieten van ultrasnelle downloadsnelheden en een stabiele verbinding, zelfs op drukke momenten.

Daarnaast biedt KPN Glasvezel ook een uitgebreider zenderaanbod en betere klantenservice dan Ziggo. Met KPN kun je genieten van interactieve televisie, waarbij je programma’s kunt pauzeren, terugspoelen en opnemen. Ook kun je gebruik maken van de handige KPN Smart TV app, waarmee je overal en altijd televisie kunt kijken op je smartphone of tablet.

Hoe kun je overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel?

Als je hebt besloten om over te stappen van Ziggo naar KPN Glasvezel, zijn er een aantal stappen die je moet volgen om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Controleer of KPN Glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Dit kun je eenvoudig doen door de postcodecheck te doen op de website van KPN.
  2. Kies het KPN Glasvezel pakket dat het beste bij jouw wensen en behoeften past. KPN biedt verschillende pakketten aan met verschillende snelheden en zenderaanbod.
  3. Neem contact op met KPN om de overstap te regelen. Zij zullen je helpen met het opzeggen van je huidige abonnement bij Ziggo en het installeren van het glasvezelmodem.
  4. Geniet van je nieuwe en verbeterde internet- en televisieverbinding met KPN Glasvezel!

Voordelen van KPN Glasvezel

Naast de eerder genoemde voordelen van KPN Glasvezel, zijn er nog een aantal andere voordelen die deze provider aantrekkelijk maken:

  • Gratis monteur bij installatie: KPN stuurt een gratis monteur langs om het glasvezelmodem te installeren en ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.
  • Flexibele contracten: Bij KPN kun je kiezen uit verschillende contracten met verschillende looptijden, zodat je altijd een abonnement kunt vinden dat bij jou past.
  • Gratis KPN Wifi Versterker: Als je last hebt van een zwak wifi-signaal in huis, kun je bij KPN een gratis Wifi Versterker aanvragen om het signaal te versterken.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een snellere en betrouwbaardere internet- en televisieprovider, is het overstappen van Ziggo naar KPN Glasvezel zeker het overwegen waard. Met KPN Glasvezel kun je genieten van ultrasnelle downloadsnelheden, een uitgebreider zenderaanbod en betere klantenservice. Volg de bovenstaande stappen om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen en geniet van je nieuwe en verbeterde verbinding met KPN Glasvezel!