Live! Titanium Residential Gateway Genexis

Live! Titanium GenexisHeeft al u eens gehoord van de Live! Titanium Residential Gateway Genexis? Misschien nog niet, want er zijn nog niet veel mensen die deze Genexis in huis hebben staan. Op het moment van schrijven, juni 2013, zijn er weinig aansluitingen die draaien op de Live! Titanium Residential Gateway. De Live! Titanium Residential Gateway is de opvolger van de CORE variant. De nieuwe Genexis heeft een aantal verbetering ten opzichte van het oudere model. Zo heeft de Live! Titanium Genexis provisioning mogelijkheden via TR-069, TR-098, TR-104. Uw internet provider kan daardoor bijvoorbeeld VOIP gegevens pushen naar de Genexis (van afstand). Wij vertellen u graag welke andere mogelijkheden de Live! Titanium Genexis biedt.

4 poorten met 1 Gbps

Een grote verbetering zijn de 4 poorten die allen een snelheid van 1 Gbps aankunnen. Dit is natuurlijk een must voor de nieuwere glasvezelverbinding van tegenwoordig. Er zijn namelijk glasvezelverbinding van 500 Mbit of zelfs 1 Gbps aan te vragen. Voor dit soort verbindingen zijn de poorten van 1 Gbps echt een must.

VOIP en draadloos

Naast de snelle poorten waarover de nieuwste Genexis beschikt zit er een ingebouwd VOIP gedeelte met 2 phone poorten. Op die manier kan er dus ook gebruik gemaakt worden van Voice over IP. Ook Wireless LAN (draadloos, (IEEE 802.11b/g/n) zit ingebouwd. Dankzij n kunnen hiermee hoge snelheden gehaald worden.

IPV6 en USB

Zowel IPV4 en IPV6 werken in combinatie met de nieuwe Genexis, die tevens beschikt over een USB 2.0 poort. Op deze poort kan USB randapparatuur aangesloten worden.

Welke LEDS zitten er op de Live! Titanium Genexis?

De volgende LEDS zitten erop: Data uplink / power, Telephony status, Routing status en WLAN status. Aan de LEDS kunt u aflezen op een bepaalde dienst / module actief is. Als u een storing heeft is het ook van belang om de status van de LEDS te noteren en door te geven aan de provider. Noteer hierbij of LEDS branden, knipperen of helemaal uitstaan. Voor meer en uitgebreidere informatie verwijzen wij u graag door naar Genexis.eu. De afbeelding bij dit artikel komt ook van die website (ter info).