KPN Glasvezel Prijzen

Ben je op zoek naar snel en betrouwbaar internet? Dan is KPN Glasvezel misschien wel de oplossing voor jou. In dit artikel bespreken we de verschillende prijzen en pakketten die KPN aanbiedt voor glasvezel internet.

Wat is KPN Glasvezel?

KPN Glasvezel is een vorm van internet waarbij data wordt verzonden via glasvezelkabels in plaats van de traditionele koperen kabels. Dit zorgt voor een snellere en stabielere internetverbinding, waardoor je zonder problemen kunt streamen, gamen en downloaden.

De verschillende pakketten

KPN biedt verschillende pakketten aan voor glasvezel internet, elk met hun eigen snelheden en prijzen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire pakketten:

1. KPN Glasvezel Basis

  • Snelheid: 100 Mbps download, 100 Mbps upload
  • Prijs: €45 per maand

2. KPN Glasvezel Plus

  • Snelheid: 200 Mbps download, 200 Mbps upload
  • Prijs: €55 per maand

3. KPN Glasvezel Premium

  • Snelheid: 500 Mbps download, 500 Mbps upload
  • Prijs: €65 per maand

Extra opties

Naast de standaard pakketten biedt KPN ook verschillende extra opties aan, zoals interactieve televisie, bellen en extra zenderpakketten. Deze opties kunnen worden toegevoegd aan je abonnement tegen een meerprijs.

Conclusie

KPN Glasvezel biedt een betrouwbare en snelle internetverbinding voor een scherpe prijs. Met verschillende pakketten en extra opties is er voor ieder wat wils. Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van KPN Glasvezel? Neem dan een kijkje op de website van KPN of neem contact op met de klantenservice.