Internet bellen tv glasvezel

3in1Internet bellen tv glasvezel, dat is waar bijna iedereen die glasvezel aanvraagt voor gebruikt. Lekker snel internetten, telefoneren en uiteraard televisie kijken via de snelle glasvezelverbinding. De zogenaamde 3 in 1 pakketten zijn erg populair. Het voordeel van een 3 in 1 pakket is ook dat alles bij dezelfde provider is ondergebracht. 3 diensten bij 3 verschillende providers is helemaal niet makkelijk. Het makkelijkste is een mooi 3 in 1 pakket voor een scherpe prijs bij één provider. Gelukkig zijn er veel providers tegenwoordig. Er is dus een ruim aanbod en de consument kan mooi een eigen keuze maken voor welke provider hij of zij kiest.

Om internet, bellen en tv via glasvezel te kunnen gebruiken dient u als het ware een stappenplan te doorlopen. Wij zullen kort bij de stappen stilstaan.

Is glasvezel beschikbaar?

Allereerst moet u natuurlijk weten of glasvezel beschikbaar is in uw straat. Hiervoor kunt u een zogenaamde postcode check doen. Dit kan bijvoorbeeld via eindelijk glasvezel.nl. U ziet dan direct of er glas leverbaar is op uw adres.

Provider kiezen

Als glasvezel niet leverbaar is, dan houdt het tijdelijk even op. U zult dan moeten wachten totdat ook in uw straat glasvezel wordt aangelegd. Is het wel leverbaar? Gefeliciteerd! U kunt dan de verschillende aanbieders vergelijken. Natuurlijk kijkt u gelijk naar de prijs, maar ook de beoordelingen van een provider moet u niet vergeten. Kijk eens bij de consumentenbond bijvoorbeeld en kom erachter wie de beste internet provider van het moment is.

Aanvragen en wachten op oplevering

Als u erover uit bent wie u als provider kiest kunt u de aanvraag indienen en vervolgens wachten op de oplevering. Als uw verbinding is opgeleverd kunt u deze zelf installeren of laten installeren door een glasvezelmonteur. Daarna kunt u gebruik maken van internet, bellen en tv kijken via de glasvezel!