Ik wil glasvezel

Zegt u ook: Ik wil glasvezel? Als u glasvezel wilt dan zult u moeten bedenken wat u precies wil. Met dat wat bedoelen wij een aantal vragen die u moet beantwoorden. In dit artikel zullen wij deze vragen met u doornemen zodat u kunt besluiten wat u moet aanvragen.

Keuze pakket

Allereerst moet u besluiten wat voor soort pakket u wilt aanvragen, een alles in 1 pakket of alleen internet. Waar zijn uw andere diensten ondergebracht op dit moment? Het makkelijkste is om alle diensten bij één provider te hebben, de alles in 1 pakketten zijn daarom vaak erg in trek.

Keuze provicer

Een andere punt waar u over na moet denken is uw provider. Bij welke provider wilt u de glasvezel aanvragen? Het is raadzaam om te onderzoeken welke providers glasvezel leveren op uw adres. Dit zijn er meestal een paar namelijk. Vervolgens kunt u de providers met elkaar vergelijken op basis van de prijs, uw pakketkeuze en kwaliteit.

Aanvragen

Als u uw provider heeft gevonden en u weet welk pakket u wilt, dan kunt u de glasvezeldienst aanvragen bij de provider. Zij zullen u verder informeren over het vervolgtraject. Wij wensen u veel plezier met uw toekomstige glasvezelverbinding!