Glasvezel gereedschap

Bent u op zoek naar Glasvezel gereedschap? Dan is het even de vraag waar u het gereedschap precies voor nodig heeft. Als u een particuliere gebruiker bent van glasvezel heeft u slechts gereedschap nodig voor uw interne netwerk, bijvoorbeeld om kabels door de woning te trekken. Gereedschap wat u dan nodig heeft is een trekveer, tang, netwerkkabels etc. Als u als glasvezelmonteur aan de slag gaat is het natuurlijk een heel ander verhaal.

Glasvezelmonteur, welk gereedschap?

Gaat u als glasvezelmonteur aan de slag dan heeft u veel glasvezel gereedschap nodig. Het makkelijkste is om een koffer te hebben met alle gereedschap erin. Via infratel.nl kunt u zo’n koffer aanschaffen. De inhoud van de stevige aluminium koffer bevat voldoende gereedschap om uw dagelijks werk uit te voeren. Wat komt u zoal tegen in deze koffer?

– Een aluminium behuizing met houders voor glasvezel-fiber tools
– Een 178 mm zijkniptang
– Een 216 mm punttang
– Een Miller Fiber Optic Stripper Miller 250-125um
– Tien stuks cleaning sticks 2,50 mm
– 10 x cleaning sticks1,25 mm
– Een Striptool van 0,60 tot 1,10 mm secondary coating
– Een Striptool van 0,18 tot 0,30 mm primary coating
– Een alcohol dispenser
– 25 vezel poetsdoekjes (gedrenkt in alcohol)

Dit zijn zaken die u tegenkomt in de koffer. Dit is niet de volledige lijst. Als u precies wilt weten wat de koffer bevat dan raden wij u aan de zojuist genoemde website te bezoeken. Als monteur is deze koffer echt een must, zonder gereedschap kunt u natuurlijk moeilijk aan het werk!