Glasvezel forum

Bent u op zoek naar een glasvezel forum? Een plek om ervaringen, ideeën en vragen uit te wisselen over het onderwerp glasvezel. Er zijn via Google een aantal forums te vinden die betrekking hebben op het onderwerp glasvezel. Tweakers.net, een bekende website heeft ook een eigen subforum dat gaat over glasvezel. Daar kunt u onder andere lezen wat de ervaringen zijn van gebruikers die XMS glasvezel hebben, of mensen die aangesloten zitten op het glasvezelnetwerk via KPN. Ook zijn er zogenaamde topics over bepaalde steden, bijvoorbeeld glasvezel in Lelystad of Enschede.

Glasvezel.nu forum

Naast het glasvezel forum van Tweakers bestaan er ook nog andere fora. Zo is een ander groot forum dat van Glasvezel.nu. Dit forum gaat volledig over het onderwerp glasvezel. Meer dan 22 providers hebben een eigen subforum waar gediscussieerd kan worden over de betreffende provider. Van KPN tot Lijbrandt, van Solcon tot Telfort, van Plinq tot TriNed, van Caiway tot Concepts ICT en van InterNLnet tot Glashelder, en nog veel meer andere providers die glasvezel leveren!

Tros radar

Een ander forum is het Tros rader forum, het zal u vast niet onbekend in de oren klinken. Bijna iedereen kent het televisie programma radar wel. Hier worden diverse onderwerpen besproken, waaronder ook glasvezel. Op het forum wordt er dan ook veel gediscussieerd en besproken over glasvezel. Soms hele negatieve berichten over bijvoorbeeld langdurige opleveringen. Sommige providers worden op dit forum behoorlijk zwartgemaakt omdat ze bepaalde afspraken niet nakijken. Neem zelf eens een kijkje op het Tros Radar forum en lees alle verhalen omtrent glasvezel.