Glasvezel Ermelo

Wat glasvezel betreft is Ermelo een absolute voorloper op de rest van Nederland. De zeer prettige ervaringen die consumenten met glasvezel kunnen ervaren zijn voor praktisch geheel Ermelo beschikbaar, waar dat in andere steden en gemeenten nog wel eens anders is. Ermelo kijkt dan ook liever vooruit dan achteruit en dat laten ze zien met deze indrukwekkende technologische voortgang. Bovendien kan men met glasvezel in Ermelo kiezen welke van de zestien providers men prefereert, daar glasvezel een open netwerk is. Vandaag de dag kan men al kiezen uit Fieber, Fype, Heldenvan.nu, Kliksafe, KPN, Phonedata, Plinq, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Trined, Tweak, Vodafone, XS4ALL en XSyou.

Ermelo hand in hand met glasvezel

De basis voor een rooskleurige toekomst is met een bijna geheel van glasvezel voorzien Ermelo praktisch al gelegd. Glasvezel zorgt namelijk voor een ongestoorde heerlijke ervaring op het internet. Met glasvezel zult u niet lang meer hoeven te wachten tot uw bestanden van het internet zijn gedownload, maar vooral de uploadsnelheid is fenomenaal. Doordat glasvezel bestaat uit sterke dunne heldere draden van glas waarin informatie door middel van licht wordt verstuurd, liggen zowel download- als uploadsnelheden vele malen hoger dan bij uw huidige ADSL, kabel- en draadloze verbinding. Licht reist namelijk veel sneller door glas dan het doet door koper, het materiaal van de meeste verbindingen vandaag de dag. Dit zorgt ervoor dat uw internetervaring er een wordt om dagelijks weer naar uit te kijken. Websites die u graag bezoekt laden binnen een ogenblik, media wordt vliegensvlug van het internet gedownload en uw bestanden worden bovendien als een razende geĆ¼pload.

Glasvezel is veilig, snel en zal dat blijven

Naast de ongekende snelheden die u met glasvezel kunt bereiken, is glasvezel ook nog eens erg veilig. De extreem dunne glazen draden zijn namelijk zeer bestendig tegen storingen en zullen daarom een soepele verbinding waarborgen. Glasvezel is tevens een belangrijk element in onze toekomst. Het internetverkeer zal zich volgens kenners de komende jaren met tien tot vijftig keer vermenigvuldigen, wat natuurlijk vraagt om een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Daarnaast ontwikkelen alle online diensten zich ieder jaar weer, waardoor er meer en meer gevraagd wordt van uw internetverbinding. Om betere, snellere en prettigere internetervaringen te garanderen vragen veel op internet gebaseerde media dus steeds meer van uw verbinding. Met glasvezel hoeft u zich daar in Ermelo echter geen zorgen over te maken, want glasvezel kan al deze hevige eisen met gemak aan door middel van het vooruitstrevende en veilige glasvezelnetwerk.