Caiway glasvezel

Caiway glasvezel biedt verschillende pakketten waar u zelf een keus uit kunt maken. Voor iedere gebruiker zit er wel een geschikt pakket bij. Wij hebben de beschikbare pakketten bekeken en informeren u graag hierover. Houdt er wel rekening mee dat de informatie op deze pagina is opgesteld in mei 2013, het kan dus zijn dat er inmiddels wijzigingen zijn geweest in de abonnementen / prijzen van Caiway glasvezel. Voor het actuele aanbod kunt u het beste op de website van Caiway kijken.

3 alles in 1 pakketten

Er zijn 3 beschikbare alles in 1 pakketten bij Caiway. De zogenaamde Alles-in 1 HD Easy, Alles-in 1 HD Relax en Alles-in 1 HD Lounge. De prijzen van deze pakketten zijn respectievelijk €45,95, €56,95 en €68,95. De eerste 6 maanden geldt er wel een aanbiedingsprijs. Het goedkoopste pakket biedt ook de mogelijkheid voor een monteur, net als de andere 2 pakketten. Bij de Easy betaalt u eenmalig €29,95 voor de monteur, bij het Relax en Lounge abonnement is een monteur gratis. Dat is mooi meegenomen, want bij veel andere glasvezel providers dient u een flink bedrag te betalen voor een glasvezelmonteur. Vaak ligt de prijs voor een glasvezel monteur tussen de 75 en 100 euro.
De HD ontvanger krijgt u er bij alle pakketten gratis bij. De HD ontvanger kost €139,95 normaal gesproken. Ook een mooie besparing dus!

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de Caiway glasvezel dan kunt u het beste op de website van Caiway zelf kijken. Daar vindt u de actuele prijzen, pakketten en alle andere informatie die van belang is als u een glasvezel abonnement wilt aanvragen.