Beste glasvezel provider

Welke provider is de beste glasvezel provider? Iedereen heeft hier waarschijnlijk een andere mening over, maar het is goed om te kijken naar onderzoeken die hierover zijn gedaan. Onder andere de consumentenbond onderzoekt regelmatig welke glasvezel provider de beste provider genoemd kan worden. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende providers, u heeft vast wel eens gehoord van één van de volgende providers: ZeelandNet, Solcon, XS4ALL, KPN, Tele2, Online, Telfort.

Beste provider 2012

In 2012 was Solcon de beste provider. Dit is gebaseerd op beoordelingen van klanten de onder andere de kwaliteit van de verschillende diensten hebben beoordeeld en ook hun oordeel geven over storingen, worden deze snel opgelost of duren deze veel te lang? Bij sommige providers duren storingen veel lang, bij andere worden storingen zeer snel opgelost. Het is belangrijk om te bekijken welke provider voor u de beste is voordat u een internet verbinding afsluit. U zit namelijk bijna altijd vast aan een jaarcontract als de aanvraag eenmaal is doorgevoerd.

Een aantal glasvezelproviders

Hieronder ziet u de logo’s staan van enkele glasvezelproviders die u graag willen aansluiten op het prachtige glasvezelnetwerk.

KPN

Telfort

Solcon

KPNLogo TelfortLogo Solcon logo